Portrettbilde Aina Larsen

Jeg er utdannet grafisk designer fra Westerdals. Tidligere jobbet jeg som senior designer og rådgiver i Burson Cohn & Wolfe (BCW) og har også bakgrunn fra designbyrå. 

Jeg har lang erfaring med design for både trykte og digitale flater, blant annet visuelle identiteter, design og utvikling av nettsider, trykksaker, tjenestedesign og illustrasjoner.

Jeg er en designer som også kan kode, blant annet HTML og CSS, og liker spesielt godt å jobbe med prosjekter hvor design møter teknologi. Jeg er vant til både å skape nye og forvalte eksisterende visuelle identiteter, merkevarer og designsystemer.

Jeg er opptatt av å lage gode og helhetlige løsninger som virker og er tilgjengelige for alle. Tidligere har jeg jobbet med flere prosjekter hvor universell utforming har vært i fokus, noe som har gitt meg en unik innsikt og erfaring. Blant annet har jeg jobbet med utformingen av Norges offisielle valgutstyr, hvor målet var å utvikle en løsning som sikret at alle velgere, uansett funksjonsnivå, opplevde at valglokalene var tilgjengelige, gjenkjennelige og attraktive. Løsningen har vunnet flere priser, blant annet «Merket for God Design» og «Design for Alle» prisen.